Nova Soko Banja je luksuzno stambeni projekat koji će se prostirati na impresivnih 23000 kvadratnih metara u tri faze izgradnje. Prva faza obuhvata preko 260 apartmanskih jedinica, koje su zapravo stanovi, sa PDV-om od 10%. Druga faza će se prostirati na 28000 kvadratnih metara na jugoistočnoj strani sa direktim izlaskom na glavni put, namenjena medicinskom turizmu sa specijalizovanim sadržajima. Treća faza će obuhvatiti 45000 kvadratnih metara u neposrednoj okolini, takođe sa apartmanskim sadržajima. Sve ovo ukazuje na naziv projekta – SOKO NOVA.

Mikrolokacija ovog projekta je idealna, svega 7 minuta hoda od pešačke zone i 5 minuta hoda od autobuske stanice. Udaljenost od svega 100 metara od skretanja severno sa glavnog puta, u Duvansku ulicu, čini ovu lokaciju veoma pristupačnom i lako dostupnom. Što se tiče makrolokacije, brza saobraćajnica koja će ići od Mozgova će se završavati kružnim tokom na severnoj strani u neposrednoj blizini naselja, olakšavajući pristup.

Apartmanske jedinice u okviru ovog projekta su u rasponu od 30 do 71 kvadratnih metara, uz svaku jedinicu dolazi i pripadajuće spoljno parking mesto. Gradnja je vršena od najsavremenijih materijala, a završetak radova i useljenje se očekuje u roku od 15 meseci od prijave radova i puštanja jedinica u promet. Mogućnost faznog plaćanja je takođe dostupna, sa posebnim cenama do 31.03. Cena jedinica je 1400 evra + PDV, ali se očekuje promena u ceni kako se završavaju faze gradnje.

Takođe, postoji mogućnost povrata investicije kroz ugovor sa apart hotelom, što čini ovaj projekat još privlačnijim za potencijalne investitore.

Za više informacija i rezervacije, možete nas kontaktirati na broj 063/445-079 ili putem mejla na info@bedemnekretnine.com.