Predstavljamo SUN Residence, vaš mirni kutak na vrhunskoj lokaciji u Sokobanji, doslovno na dohvat ruke od svega što vam treba za savršenu odmor ili život pun pogodnosti. Udaljeno samo 200 metara od gradskog centra, ovaj objekat pruža udobne apartmane za odmor i uživanje, od kompaktnih i funkcionalnih stanova od 26m² do prostranih i zračnih penthausa sa 48m², raspoređenih na četiri etaže, uključujući prizemlje sa dva samostalna ulaza i romantično potkrovlje.

Lokacija kao san:

SUN Residence se nalazi u prestižnom okruženju, u blizini hotela Sunce, a gradske plaže su udaljene samo 70 metara. Uživajte u šetnjama parkom pored reke Moravice i sve to je na dohvat ruke, a ipak ste u svom mirnom utočištu, daleko od gradske gužve.

Za sve tipove života:

SUN Residence nudi idealno rešenje za različite životne stilove. Da li tražite kompakatan i efikasan studio apartman za stare ili mlade parive, ili želite prostrani penthaus sa terasom za porodicni odmor ili druženje sa prijateljima, u SUN Residence će svako naći svoj savršeni prostor. Svaki apartman je dizajniran s pažnjom na detalje, koristeći najkvalitetnije materijale i savremenu opremu. Veliki prozori pružaju obilje prirodnog svetla i predivne poglede na okolinu, a funkcionalni raspored prostora i udobna terasa (u određenim apartmanima) čine svaki dan ugodnim boravkom.

Više od rezidencije, investicija u kvalitet:
SUN Residence nije samo mesto za stanovanje, već i pametna investicija u vašu budućnost. Kvalitetna gradnja, atraktivna lokacija i rastuća potražnja za nekretninama u Sokobanji čine SUN Residence idealnim za dugoročno ulaganje. Uživajte u udobnom životu ili dodatnom prihodu od izdavanja, a vrednost vašeg nekretnina će sa vremenom samo rasti.

Ne čekajte, otvorite vrata svom savršenom gnezdu u Sokobanji. Kontaktirajte nas danas i saznajte više o SUN Residence!

Dodatne informacije:

  • Veličina stanova: od 26m² do 48m²
  • Broj etaža: 4 (p + P + 2 + potkrovlje)
  • Udaljenost od centra grada: 200m
  • Udaljenost od gradskih plaža: 200m
  • Udaljenost od hotela Sunce: 70m
  • Cena od 1600€m2 do 1700€m2
    Kontaktirajte nas:

063 76 000 11 * Agencija za promet nekretnine SOKOINFO 064 31 22222