Na prodaju kuća površine 300m² na parceli od 5a u ulici Branka Radičevića 12, naselje Vrelo (Borići), Sokobanja. Ova predivna kuća se sastoji od četiri nivoa koji pružaju obilje prostora za udoban i srećan život.
Krenimo od podruma, gde se nalaze tri prostrane prostorije i jedan WC. Podrum je savršen prostor za skladištenje stvari ili za organizovanje hobija i aktivnosti na koje inače nemate vremena. Takođe je moguće preurediti ovaj prostor u zaseban stan ukoliko želite da iznajmljujete ili da pružite smeštaj vašim gostima.
Na prizemlju se nalazi još tri prostrane prostorije, kuhinja, hodnik, kupatilo i terasa. Prizemlje je osmišljeno kao osnovni deo kuće u kojem se obavljaju svakodnevne aktivnosti. Kuhinja je moderna i prostrana, sa dovoljno mesta za pripremu hrane i skladištenje potrepština. Hodnik omogućava lako kretanje između prostorija, dok terasa omogućava uživanje na otvorenom i pruža predivan pogled na okolinu.
Na spratu se nalazi još tri prostorije, kuhinja, hodnik, kupatilo i dve terase. Sprat je idealno mesto za spavaće sobe, gostinjski prostor ili kancelarije. Dve terase su idealno mesto za uživanje u jutarnjoj kafi ili čitanje omiljene knjige uz zalazak sunca.
Potkrovlje je ljupko i šarmantno sa predsobljem, dve sobe i kupatilom. Ovaj deo kuće je savršen za decu ili za korišćenje kao privatni prostor gostiju.
Kuća takođe ima garažu sa kotlarnicom i pokrivenom terasom. Garaža je idealna za parkiranje vašeg automobila, dok vam kotlarnica omogućava da održavate prijatnu temperaturu tokom cele godine. Pokrivena terasa je idealno mesto za druženje sa porodicom i prijateljima, bez obzira na vremenske uslove.
Ova kuća poseduje sve neophodne građevinske dozvole i prateću dokumentaciju, što znači da nemate brige ili nepotrebne gnjavaže. Vlasnika je dvoje, što pruža dodatnu sigurnost i fleksibilnost pri kupovini.

Cena ove predivne kuće iznosi 240 000 evra. Ovo je izvanredan ponuda za kuću ovih karakteristika i veličine u tako atraktivnom delu Sokobanje. Ne propustite priliku da stvorite vaš dom u oazi mira i prirode.

Ukoliko želite da saznate više o ovoj kući ili želite da je pogledate uživo, slobodno nas kontaktirajte na broj 063 75 000 11 ili putem email adrese randjaprvi@gmail.com. Naš tim je tu da vam pruži sve dodatne informacije koje vam mogu biti od pomoći pri donošenju odluke.

Nemojte čekati predugo, jer ovakva prilika se retko pojavljuje!

KONTAKT: 063 75 000 11