Prodajem stan u Sokobanji, 59 m2, visoko prizemlje, ulica Sportska, na samom početku parka Čuka. Ovaj prelep stan je južno orijentisan i pruža spektakularan pogled na planinu Ozren. Sa svojih 10 godina iskustva u pisanju, odlučio sam da vam prenesem sve detalje o ovom stanu kako biste mogli doneti informisanu odluku.

Prilikom ulaska u stan, bićete dočekani prostranim hodnikom koji vodi ka svim prostorijama. Na desnoj strani hodnika se nalazi dnevna soba sa trpezarijom, koja pruža dovoljno prostora za opuštanje i druženje sa porodicom i prijateljima. Ova soba je osvetljena velikim prozorima koji omogućavaju puno prirodne svetlosti. U centralnom delu stana se nalazi funkcionalna kuhinja, opremljena svim potrebnim aparatima i elementima za domaćinstvo.

Uz kuhinju je smeštena i ostava, koja pruža dodatni prostor za skladištenje namirnica i kuhinjskih aparata. Deganžman vodi do spavaće sobe, koja je idealna za opuštanje i miran san. Tu je i moderno kupatilo, opremljeno svim potrebnim sanitarnim elementima. Iz dnevne sobe se izlazi na prostranu terasu, koja je savršeno mesto za ispijanje jutarnje kafe ili večernje opuštanje uz pogled na prirodu.

Stan se prodaje sa svim nameštajem i stvarima, što je velika prednost jer ne morate brinuti o opremanju novog doma. Sve je pažljivo odabrano i prilagođeno prostoru, pružajući vam udobnost i stil.

Kada je reč o lokaciji, stan se nalazi na izuzetno atraktivnom mestu, u samom početku parka Čuka. Ovaj park je poznat po svojoj lepoti i šarmu. U blizini se nalazi i planina Ozren, koja je omiljeno izletište među ljubiteljima prirode. Možete uživati u šetnji, planinarenju ili jednostavno uživati u prelepom pogledu na prirodu.

Cena ovog predivnog stana je 75.000 evra. Smatram da je ova cena veoma pristojna, uzimajući u obzir sve pogodnosti koje stan pruža. Na tržištu nećete naći bolju ponudu za ovakav kvalitet i komfor.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj stan, slobodno me kontaktirajte kako bismo se dogovorili za razgledanje. Ovaj stan je pravi biser koji ne želite propustiti!

Kontakt: 063 76 000 11